ГАМА 2

92,500€

Описание

ГАМА е модерна, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване:
удобен достъп до най-активните точки на града;
добре устроен жилищен район;
близост до паркови пространства;
иновативно и качествено изпълнение.
Сградата се намирав кв. Витоша, непосредствено до бул. „Г.М.Димитров“. Районът е един от най-жизнените и атрактивни в София и предоставя удобства като автобусни спирки (линии 88, 94, 102), детски градини, училища, университети, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове.

Жилищните имоти са разположени от втори до осми терасовиден етаж. Паркирането за живущите е осигурено на двете подземни нива, където са разположени и основна част от складовите помещения.

Жилищата се предлагат с цялостно окабеляване (ТV, Internet, телефон), монтирани ключове и контакти, ВиК изводи на тапа, 5-камерна PVC дограма с нискоемисионно и мултифункционално стъкло, вътрешни подпрозоречни первази от врачански варовик. Предвидено е централно парно отопление, с монтирани радиатори и ултразвукови топломери за всеки имот, разположени в инсталационни кутии в общите части.
Спокойствието на живущите в ГАМА е гарантирано от професионалния сграден мениджмънт, осигурен след въвеждане на обекта в експлоатация.

Услугите по поддръжка включват денонощна портиерна служба, видеонаблюдение, ежедневно почистване и поддръжка на общите части, сезонно озеленяване и поддържане на зелените площи, поддържане на асансьорната и домофонна инсталации в техническа изправност и други.

Локация

Сподели

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.