Услуги

ПРОДАЖБА/ПОКУПКА

Доверете се на SETTLE при продажба/покупка на имота ви. Правилното управление на една покупко-продажба е важен процес, който нерядко бива подценяван, а познаването в дълбочина на материята се проявява в критични ситуации.

КУПУВАЧИ/НАЕМАТЕЛИ

Ще съставим коректен списък с изискванията ви за търсения имот и след старателен подбор и проучване на предлаганите имоти ще ви предоставим възможности за оглед и професионални съвети при избора на подходящия имот. Ще бъдем информирани и ще ви отговорим на въпросите, свързани с всяка оферта, както и ще следим за всяко ново предложение в периода на вашето търсене.

ЧАСТИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

В случай, че имате нужда от съдействие или консултация само по отделен етап от Вашата сделка за покупко-продажба или наем, ние сме готови да ви помогнем, като ви предоставим индивидуализиран пакет и обслужване, съгласно вашите нужди.

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

Възползвайте се от услугата за управление на имоти, за да можете да организирате своето време за бизнес или отдих, докато вашата инвестиция работи за вас под наше ръководство.

ФИНАНСИРАНЕ

Ако желаете да закупите имот чрез кредит ние ще ви консултираме при избора на кредитна институция, ще ви дадем компетентни съвети, свързани с условията на кредитиране, така че те да са най-подходящи за вас.

ЗАСТРАХОВАНЕ

Предлага пълна информация, консултация и сключване на всички видове застрахователни продукти, предлагани от всички български застрахователни компании.

ХОУМ СТЕЙДЖИНГ

Наука за превръщане на непривлекателното жилище в приятен и красив имот, атрактивен за купувачите . Концептуален план как правилно да подготвим недвижим имот за продажба или даване под наем. Важен инструмент на пазара, основно за собствениците на недвижими имоти, защото в сделките доминиращи са купувачите. А собсвениците често не успяват да защитят цената, която искат за собствеността си.Избирайки услугата Хоум-стейджинг вие придавате по-висока стойност на имота си срещу минимална инвестиция.

Корпоративни клиенти

Корпоративни недвижими имоти