Купувачи/Наематели

Купувачи/Наематели

Благодарение на нашите добри специалисти и партньори ние можем да ви предложим изключително богата база данни с подбрани луксозни имоти, които се намират в най – престижните квартали на София. SETTLE разполага с екип от опитни, квалифицирани професионалисти, готови да ви помогнат да намерите желаният имот, според вашите нужди и изисквания.

База данни

Нашата компания е тясно специализирана в продажбата и отдаването под наем на имоти лукс и можем да ви предложим изключително атрактивни имоти във всички райони на София.

Оценка на имот

Нашия консултантски екип ще извърши подробен анализ и ще подбере за най – изгодните и подходящи оферти за вас. Ако искате да закупите бързо и изгодно мечтания имот, нашите консултанти ще ви помогнат.

Работно време

Ние знаем, че време ви е ценно, затова нашата компания работи с удължено работно време. Нашите консултанти са на ваше разположение седем дни в седмицата и имат готовност да се отзоват за оглед в избрано от вас време.

Комисионни

Дейността на нашата компания е строго регламентирана, тъй като ние сме открити и честни към всеки свой клиент.

Договаряне на изгодни условия

Ние разполагаме с нужните специалисти, които ще проведат вместо вас преговорите за покупка на луксозните апартаменти, които сте си избрали и ще договорят най – добрите условия.

Уеб страница

Ние разполагаме с уеб сайт, чрез който можете да получавате актуални и интересни оферти, които отговарят на вашите критерии за търсене на имоти.

Съдействие за отпускане на кредит

„СЕТЪЛ“ работи в сътрудничество с  кредитен консултант  СИС КРЕДИТ ( който също е част от СИС). Ако се нуждаете от кредит за покупка на луксозни апартаменти, къщи и имоти, ние ще ви помогнем да се свържете с кредитен консултант от СИС КРЕДИТ, който ще ви помогне в избора на банка, ще подготви нужните ви документи и ще бъде до вас докато усвоите кредита.

Среша с финансист и юрист

В „СЕТЪЛ“ сме подбрали екип от финансисти и юристи, които са на ваше разположение и ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват или притесняват . Финансистите ни ще ви дадат ценни съвет относно избрания от ваш имот, а юристите ни ще бъдат до вас по време на всеки етап от реализирането на сделката.

Конфиденциалност

Наш основен приоритет е да запазим поверителността в отношенията.

Професионализъм